zemljoučionica – donacije.rs

pokrenuli smo našu prvu kampanju na donacije.rs za završetak radova u Mošorinu.

ovim projektom želimo da završimo najveće građevinske radove (učionicu, spavaonicu i spoljašnje tuševe) i tako obezbedimo potrebnu infrastrukturu za boravak i smeštaj učesnika tokom radionica i kampova koje organizujemo. Cilj je da što veći broj ljudi  nauči kako da sačuva svoje stare kuće i naše predivno graditeljsko nasleđe koje nestaje; ali i da gradi nove, zdrave kuće od zemlje.

u ovoj sezoni planiramo treće izdanje LALA Earthland festivala, prve obuke za majstore, kao i druge manje radionice i zbog toga želimo da završimo radove u učionici (blatne maltere, vrata, stolove i stolice), spavaonici (ojačanje krovne konstrukcije, drvene podove i police blatne maltere) i spoljašnje tuševe (metalnu konstrukciju, podove.) Za ovo nam je potrebno dosta građevinskog materijala i pomoć jednog dobrog majstora.

podržavanjem ove kampanje možete obezbediti i mesta na radionicama u predstojećoj građevinskoj sezoni, a pozivamo Vas i na dane otvorenih vrata u Mošorinu od 23 do 24.aprila, u trajanju od 11-18h.

više informacija na donacije.rs

pratite, podržite, dođite, delite! vidimo se u Mošorinu uskoro!

HVALA!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *