radionice

ovde možete naći sve radionice (i predavanja) koje organizujemo, što u Mošorinu, što gde god nas pozovu.

30 thoughts on “radionice

 1. Rado bih posetio neke radionice ako ih ima. Ovde na sajtu ne vidim mnogo toga osim zimskog kursa zemljane arhitekture, verovatno zato sto je zimski period, ali me isto tako zanima i praktican rad pa se dakle interesujem i za radionice.

  Pozivam vas da me u slucaju nekih mogucnosti obavestite na moj email,
  Srdacno hvala,

  • nažalost, vremenske (ne)prilike ne dozvoljavaju održavanje radionica u ovom periodu… iako mi nešto radimo u Beogradu, previše je hladno i teško raditi sa zemljom u ovim uslovima. čujemo se na proleće, bićete obavešteni. pozdrav, dragana.

 2. Postovana Dragan,
  zamoloa bih vas da me stavite na Mailing listu za radionice Koje planirate u 2017 god.
  Puno vom hvala.
  Pozdrav
  Marija
  N5W6

 3. Draga Dragana,
  volela bih da učestvujem na nekoj od radionica, zamolila bih vas da me ubacite na mailing listu.
  Pozdrav :)

 4. Poštovana Dragana,

  sasvim slučajno sam pronasla Vas sajt. Zainteresovana sam za radionice koje organizujete, pa bih Vas zamolila bih da me stavite na mailing listu,

 5. Pozdrav! Takođe sam zainteresovana za predstojeće radionice i bila bih Vam zahvalna kada biste me ubacili na mejling listu. Unapred hvala!

 6. Pozdrav Dragana, molim te da me takođe dodaš na mailing listu za predstojeće radionice jer se uvijek izbediram kada čitam o radionicama koje su već bile :)

 7. Pozdrav, molila bih da me obavestavate o radionicama, seminarima, predavanjima tj o svemu sto planirate za naredni period pocev od danas :)

 8. Pozdrav, Dragana! Student sam arhitekture i trenutno sam na master studijama u Belgiji gde je akcenat na odrzivosti i strategijama odrzivog razvoja. U vezi sa temom kojom se bavite, volela bih da vise saznam i naucim o tome! Vidim da postoji lista za obavestenja, svakako bih volela da budem na njoj i da se pridruzim prvoj akciji koja bude organizovana, ako budem u Srbiji, ali tokom leta sigurno!

 9. Poštovana Dragana,
  za Vas sam čula na jednom predavanju koje je održala arh. Bosiljka Tomašević iz zavoda.Propustila sam radionicu u Rogljevu ove godine ali radi utiska koji je to predavanje ostavilo na mene želela bih biti na Vašoj listi za obaveštenja o predstojećim radionicama.

 10. Pozdrav,

  bila bih vam zahvalna ako biste me uključili u vašu mejling listu. Volela bih da učestvujem u nekoj od radionica.

  Sve najbolje :)

 11. Pozdrav,

  bila bih vam zahvalna ako biste me uključili u vašu mejling listu. Volela bih da učestvujem u nekoj od radionica.

 12. Postovana Dragana,
  Vasa energija koju pretacete u u objekte koji oduzimaju dah me je navela da se istinski vratim Majci Prirodi. Svaka cast na radu, trudu i maestralnom izvodjenju arhitekturskih cudesa. Zainteresovan sam za Vase radionice. Budite ljubazni, stavite me na mailing listu. Srdacan pozdrav,
  Vojislav

 13. Poštovana Dragana,
  molim vas da me stavite na mejlig listu i obavestite kada budete imali nove radionice.

  Srdačan pozdrav,Katarina

 14. Postovana Dragana,

  pricinili biste mi veliku radost ako biste me obavestili o vremenu i mestu vasih radionica, tj. stavili na vasu email listu.

  Veliki pozdrav,
  Branka Mladenovic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *