usluge

smatramo da znanje treba da bude dostupno svima i zato je sve što smo radili u poslednjih 10 godina bilo ovde i objavljeno, te Vas ohrabrujemo da istražite teme o kojima smo pisali, a naročito najčešće postavljana pitanja. takođe, imate internet, bezbroj drugih sajtova i kanala na kojima možete da se informišete i učite, kao i bezbroj mogućnosti da učite kroz praksu, sa nama ili na drugim mestima. pa, ipak…

ukoliko ne nađete odgovor, a smatrate da Vam je jako bitno da čujete naše mišljenje, možete zakazati konsultacije sa nama. razgovor može biti zakazan online (putem Skype-a ili Zoom-a), odnosno uživo.

osim konsultacija, možete nas pozvati da održimo predavanje ili višednevni teorijski kurs, jednodnevnu ili višednevnu radionicu kod Vas.

osim radionica kojima je moguće priključiti se u Mošorinu, možete nam se javiti za organizovanu posetu našem centru – nenajavljene posete nismo u mogućnosti da prihvatimo, jer nam stopiraju radove i oduzimaju vreme planirano za iste.

takođe, možete nam se javiti i ukoliko planirate gradnju novog objekta, a želeli biste da mi na njemu budemo konsultanti.

i, naravno, sve gore navedeno zahteva naše vreme, znanje i energiju, pa prema tome ima i svoju cenu. o cenama se možete raspitati na zemljanarhitektura@gmail.com