rekapitulacija 2019.

ovo je bila jedna posebna godina, u svakom pogledu. prošla je u pripremi za konferenciju i festival, zbog koje smo proleće i leto proveli malterišući i pripremajući prostor za učesnike i predavače – mORA 2019.

konačno, krajem avgusta je počela prva Balkan Earth konferencija, pa se nastavila u treći Regio Earth festival, a potom i na zeleni krov.

par dana kasnije, bili smo u Hrvatskoj, pa učestvovali na 2.akademiji prirodnog graditeljstva u Staroj Drenčini, zatim u Rogljevu, a onda smo bili domaćini druge UWC Mostar projektne nedelje. Nastavili smo radove do početka novembra, pa se bacili na završne izveštaje…

zahvaljujemo se svima koji su, na razne načine, doprineli da ova godina bude posebna – prvenstveno najužim saradnicima KFZ-a, potom volonterima, prijateljima, porodici, poznanicima, predavačima i trenerima, učesnicima i svima koji ste nas bodrili ove godine.

veliku zahvalnost dugujemo i opštini Titel na bezrezervnoj, Rekonstrukciji ženski fond na kontinuiranoj, Ministartvu zaštite životne sredine na zelenokrovskoj, Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam na predavačkoj, Pokrajinskom sekretarijatu za energetiku na podršci za dečje radionice; kao i svim sponzorima i donatorima koji su nam pomogli.

uskoro sledi program akcija za 2020, pribeležite datume :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *