ECVET O2 dekorativni malteri

14-16.septembar 2023, Mošorin

Jako smo uzbuđene i radosne da sa vama podelimo sve što smo naučile na ECVET treningu za dekorativne u Slovačkoj, zahvaljujući podršci RŽF i Mobilnosti Ministarstva kulture! A imamo i podršku Erasmus + KA2 za lokalnu inicijativu, tako da vas pozivamo da ne propustite ovu super priliku da nam se pridružite, pripremamo svašta zanimljivo!

ŠTA ĆETE NAUČITI

koje sve dekorativne tehnike postoje, kako se rade dekorativni blatni malteri, kako se dodaju pigmenti i aditivi itd…

ŠTA PONETI?

radna odeća i obuća za praktičnu obuku napolju; šator, vreća za spavanje i podloška, šešir, naočare, rukavice, peškir i pribor za higijenu. Ukoliko ne želite smeštaj u šatorima (ili u potkrovlju kod nas), imate hotel u Titelu i smeštaje u Kovilju, pa potražite ono što vam najviše odgovara. Toaleti su kompostni, tuševi solarni, a hrana vegetarijanska.

PROGRAM

radionica počinje 14.septembra u 9h. Prvog i drugog dana imaćemo teorijsku i praktičnu obuku, a 16.septembra teorijski (1h) i praktični deo ispita (4h).

CENA

ECVET kurs podržan je iz Erasmus+ projekta, tako da će, samo ovog puta, učesnici plaćati samo 7000 za muškarce / 5000 za žene. U cenu treninga je uključen alat i materijal, vegetarijanski obroci, kafa i osveženje na pauzama.

UČESNICI

maksimalan broj učesnika je 12 (prijava na obavezna na linku), kao i uplata od 2.500 dinara, koja se ne vraća u slučaju odustajanja. Učesnici moraju biti iz Srbije, jer je inicijativa lokalnog karaktera.

TRENERI

Dragana Kojičić (teorija), Olja Todosijević i Ružica Janjić (praksa)

NAPOMENA:

Za učešće na nivou 2 nije potrebno prethodno iskustvo. Ipak, polaganje ispita zahteva neko osnovno predznanje o zemlji kao materijalu.

DODATNE INFORMACIJE

o ECVET-u i EOK-u potražite na linku.

ECVET Building with Earth – link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *