online kurs zemljane arhitekture 2022

Ako želite da naučite osnove zemljane arhitekture kroz teoriju, pre nego što pređemo na praksu kad otopli, Klub finih zanata organizuje treći online kurs zemljane arhitekture od 25.februara do sredine maja. Kurs se organizuje jednom godišnje i prava je prilika za zagrevanje pred konkretne radove!

ŠTA DOBIJATE KROZ KURS?

Upoznaćemo se sa prednostima i manama zemlje kao građevinskog materijala, tehnikama gradnje, dijagnostikom postojeće zemljane arhitekture i patologijama koje se najčešće javljaju na ovakvim kućama, modernom zemljanom arhitekturom, a naučićemo i kako se rade testovi zemlje, stabilizacija i obrada površina. Dakle, dobićete jedan sveobuhvatni pristup zemljanoj arhitekturi, koji predstavlja sintezu specijalizacije za zemljanu arhitekturu na CRAterre-u – ako ne pričate francuski i nemate mogućnost/vremena da provedete 2 godine u Francuskoj, ne propustite ovu priliku! Kurs je dopunjen i sa 12 godina iskustva i rada na terenu nakon ove specijalizacije, tako da ćete dobiti mnoge informacije koje su karakteristične za ovo naše područje.

KOME JE KURS NAMENJEN?

Kurs je namenjen svim zainteresovanim pojedincima iz struke ili izvan nje, koji bi želeli da steknu osnovna znanja u ovoj oblasti, razumeju materijal zemlju ili razmišljaju da u budućnosti grade u sopstvenoj režiji.

KAKO ĆE SE KURS ODVIJATI?

Kurs će se, ove godine, odvijati u zatvorenoj FB grupi* u kojoj ćete svaka 3-4 dana dobijati snimljenu lekciju, tokom gotovo dva ipo meseca, koju možete pogledati kad Vam bude odgovaralo, a počinje 25.februara. Osim toga, imaćemo jedno zajedničko online druženje kako biste postavili sva pitanja na koja nismo dali odgovor (11.maj), kao i jednu trosatnu radionicu u Mošorinu na kraju kursa (15.maj ili neki drugi termin u dogovoru sa grupom.)

*u slučaju da niste na FB i da Vam ovaj način rada ne odgovara, postoji mogućnost da dobijate linkove na mejl, ali ćete, u ovom slučaju, propustiti priliku da komunicirate sa ostalim članovima grupe (ali, i dalje imate online konsultacije i radionicu u Mošorinu.)

USLOVI PRIJAVE

potrebno je popuniti onlajn prijavu, nakon čega Vam na mejl stižu informacije potrebne za uplatu.

CENA

Cena kursa je 8.000 dinara (70 evra za uplate preko Paypal-a iz inostranstva) za rane prijave&uplate do 14.februara. Za prijave nakon 14.februara, cena je 9.000 dinara (80 evra za uplate iz inostranstva.) Uplate se vrše na račun Kluba finih zanata (molimo da naznačite ukoliko je račun potrebno napraviti za pravno lice, a ne na pojedinca.)

RAZMENA

Jednom učesniku, koji je upoznat sa radom u FB grupama i želi da bude administrator grupe (postavlja linkove ka filmovima i prikuplja pitanja učesnika), poklanjamo kurs – zainteresovani mogu da se jave na zemljanarhitektura@gmail.com sa naznakom: administrator FB grupe ZA 2022. HVALA svima, administrator je nađen – hvala, Jasna, što ćeš voditi FB grupu <3

2 thoughts on “online kurs zemljane arhitekture 2022

  1. Dobar dan,
    jako me interesuje zemljana arhitektura, ali vidim da je vaš online kurs prošao. Da li nameravate da i dalje održavate kurseve, rado bi se prijavila.

    Pozdrav, Suzana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *