rezultati projekta “Od babe – devojka”

već smo u nekoliko navrata pisali da su projekat “Od babe-devojka” podržali  Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Carslberg i Dunđerski fondacija i Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine. Mosorin 2015rezultati projekta su čak 54 održane radionice, uspešno realizovana 9-dnevna letnja škola zemljane arhitekture, 2 kampa zemljane gradnje i serija predavanja u Novom Sadu, Beogradu, Mošorinu…
tokom ovih radionica, uspešno su sprovedene akcije izrade: podova od zemlje, termoizolacije zidova, južnog staklenika i severnog zabata.

tokom i nakon radova pripremljeni su bedževi, bukmarkeri i plakati,projekat od babe devojka promo materijalkao i prvi „Priručnik za obnovu i unapređenje energetske efikasnosti kuća od zemlje“ – razmišljamo o izdavanju i štampanju, pa javite ako imate neku dobru ideju ili poznajete nekog izdavača :)prirucnikza kraj uspešne 2015. i početak 2016, poklanjamo bedževe i plakat za prvih pet čitalaca koji pošalju mejl na zemljanarhitektura@gmail.com :) u mejlu ostavite kontakt i adresu, hvala :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *