Pokreni se za posao

nakon 6 projekata koji su prošli ove godine, saznala sam da sam ušla u uži krug za “Pokreni se za posao”, a nakon posete ljudi iz ENECA, javili su da smo Earth&Crafts i ja među onima koji su osvojili ovu donaciju :)05 DragOn pro stigaoDragOn PRO & kompresor

znam da nije lako u zemlji Srbiji, da nema sistema, da je sve namešteno… ili: skoro sve; ali, vredi pokuša(va)ti i ne odustajati. nakon 5 godina truda, ispatilo se!

i ne samo što sam dobila alat koji gore vidite: DragOn Pro pištolj za maltere i kompresor (za koji nisam ni pretpostavila da je tako ogroman!), uz 20% sopstvenog učešća, nego sam dobila i nekoliko obaveza: da uradim društveno-korisni rad za lokalnu zajednicu, odslušam kurs o preduzetništvu (upravo završen) i, po želji, digitalni marketing (u narednom periodu) koje vodi sjajni Bojan Bojović, EDUKA Plus i osnivač preduzetnik.rs. uz ovo, dužna sam i da dve godine imam firmu, nakon čega mi alat pripada.
iako prilično zahtevno, mislim da je veoma korisno i zahvalna sam na profesionalnosti i ovoj mogućnosti!
eto, nadam se da će biti prilike za demonstraciju našeg novog alata ove jeseni, a ako ne bude – od proleća krećemo u ozbiljne akcije :) inače, što se samog DragOn-a tiče, izumitelj je gospodin Bane Prvuović, a uspešno se koristi širom sveta za malterisanje zemljanim malterima (što se ne vidi na ovom filmu) kuća od slame.
a svima vama predlažem da budete uporni u ostvarenju svojih ideja i koristite sve prilike. i ne gubite strpljenje – sve dođe kad  je vreme, a ne kad mi mislimo da treba da dođe :)

5 thoughts on “Pokreni se za posao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*