radionica & razmena semenki

dosta nam je zime, lenčarenja i izgovora – pozdravljamo proleće prvom radionicom & razmenom semenki 21. marta 2015!121 Francuska ciglana

konačno se bacamo na sređivanje prve prostorije u Mošorinu! 08 veliki napredakevo kako će teći radovi naredne tri subote (uz mogućnost izmene u slučaju nepogoda):
21.mart: popunjavanje rupa na zidovima. olepljivanje peći iznutra. zemljani pod (test 1) malterisanje zabata (ako vreme dozvoli.)
28.mart: postavljanje trske na zidove i plafon. zemljani pod (test 2)
4.april: 1.sloj maltera + malterisanje zabata (ako vreme dozvoli.)

plan radova (i odmora) za 21. mart:
9:00-9:30 dolazak i upoznavanje uz kafu
9:30-12:30 radionica: testovi zemlje, priprema maltera, nanošenje smese na zidove
12:30-14:00 RAZMENA SEMENKI (a pauza za učesnike!)
14:00-17:00 radionica: izrada testa zemljanog poda, malterisanje
17:00-18:00 predavanje.

maksimalan broj učesnika je 6, molimo samo one koji su sigurni da će doći da se prijave, kako ne bi bilo otkazivanja u poslednjem trenutku! prijavu možete popuniti ovde najkasnije do 19.marta, kada ću vas sve povezati (pogotovo one koji dolaze iz istih mesta.) kotizacija je 1000 dinara, poneti stara odela, gumene rukavice, čizme, hranu i vodu (ili ih možete uzeti u selu na pauzi.)

razmena semenki je nezavisna od radionice, otvorena za sve (koji imaju šta da razmene!) poučeni iskustvom od prethodne godine, predlažemo vam da donesete semenke već upakovane u kesice (još bolje papirne;) oni koji nemaju šta da razmene, semenkama mogu da se snabdeju kod Nade Martin iz sela Torak, odakle sam ih ja, većinom, nabavila… pošaljem kontakt kome treba. razmena semenkiza sve ostale informacije obratite se na: dramarchin@gmail.com
radujemo se radionici-razmenionici ;)

3 thoughts on “radionica & razmena semenki

  1. Ne dobismo izvestaj sa radionice i razmene semenki ? :-)
    Ovog vikenda bi konacno mogao da skoknem do Mosorina kad ono nista od zemljanih desavanja.
    Lep pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*