radionice za mame i decu

2/3/9/10.jun 2018, Mošorinradionice podržava RŽF u okviru projekta MudWoman

na predlog mnogih mama koje su želele da nam se pridruže, organizujemo 4 jednodnevne radionice na kojima ćemo mešati blato, praviti ćerpiče, zidati kućicu od zemlje… dok mame budu radile blatne maltere sa Bojanom.

radionice su jednodnevne, nezavisne jedna od druge, traju 10-18h u subotu i 10-17h u nedelju. prijava na sve radionice je OBAVEZNA i obavlja se putem formulara do srede u podne u nedelji u kojoj je radionica. cena radionice je, zahvaljujući podršci RŽF, 500 za mame i 250 za svako dete. avans od 500 dinara za dolazak na radionicu se uplaćuje do petka u nedelji u kojoj se odvija radionica i ne vraća se u slučaju nedolaska. broj mesta je ograničen na 5-7 mama i 10-12 dece, prednost imaju oni koji se prvi prijave. u cenu radionice ulaze sav potreban materijal i pribor za rad, kafa i osveženje za decu. 

uslovi na gradilištu su skromni: letnja kuhinja i kompostni toalet. ponesite rezervnu odeću i obuću za sebe i decu, šešire, naočare, flašice za vodu, kremu za sunčanje… sve ostale informacije biće prosleđene prijavljenim učesnicama. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *