kurs zemljane arhitekture u Beogradu

9-11.februar 2018, Arka barka, Beogradjoš jedno sjajno iskustvo i divna ekipa ljudi koja se okupila na jednom mestu :) u petak uveče smo se malko igrali i putovali po svetu od zemlje… sa svim drugarima koji su došli da nas podrže, osećali smo se kao kod kuće :)u subotu nastavljamo sa “ozbiljnijim temama”: tehnikama gradnje zemljom, kao i o prednostima i manama gradnje zemljom i slamom. popodne se selimo u topliji prostor, pričamo o testovima i blatnim malterima, a onda se malko i prljamo :)svako vidi svoj komad zemlje na različit način, što je predivno :)u nedelju pričamo o obnovi postojećih objekata, pa o modernoj arhitekturi, zatim sledi “kako graditi od nule u Srbiji”,  a za kraj – gledamo film :)hvala Ruži i ekipi, Arka Barka zaposlenima na gostoprimstvu i sjajnim ljudima sa kojima sam imala priliku da razmenim misli, znanja i interesovanja :)

2 thoughts on “kurs zemljane arhitekture u Beogradu

  1. Bila bih vam vrlo zahvalna kada biste me uputili na nacin kako da se ukljucim u vas tim. Zivim u Beogradu i imam zarku zelju da se preselim u neko vojvodjansko selo, Zanimanje mi je slikar, mada poznajem jos mnoge umetnicke zanate i obozavam bastovanstvo.
    S ljubavlju
    Budimka Buba Glodjovic

    • poštovana, hvala na javljanju i izvinite na zzakasnelom odgovoru. možete se priključiti kao učesnik ili volonter tokom radionica – sve pozive objavljujemo na sajtu. ove godine organizujemo veliku konferenciju i festival, pa neće biti mnogo drugih aktivnosti i ceo tim je u priličnoj gužvi. srdačan pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *